Over mij

Ik ben Isabel Wasseveld-Sticker.

Samen met Gijs en onze kinderen Sammie en Mik woon en werk ik in Zutphen.

Wat een mooi vak heb ik toch! Ik vind het een voorrecht om als haptotherapeut onderdeel van het ontwikkelingsproces van de cliënt te mogen zijn. Samen onderzoeken we waar mogelijkheden en nieuwe kansen liggen. Het is niet altijd makkelijk, het is niet altijd leuk, maar er zijn altijd mogelijkheden.

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als docent Bewegingsonderwijs aan de Calo in Zwolle. Ik hou ervan kinderen plezier in bewegen mee te geven en te laten ontdekken dat ze altijd in relatie staan met klasgenoten en de wereld om zich heen. Bewegen is voor mij dus echt een middel om jezelf te leren kennen en jezelf te uiten. Momenteel ben ik naast mijn werk als haptotherapeut werkzaam als docent op de Calo.  Zelf loop ik fanatiek hard en begrijp ik heel goed wat (top)sporters ervaren als ze het over presteren hebben.

In Amersfoort heb ik bij Synergos de vierjarige opleiding tot Haptotheratpeut gedaan.Daar heb ik geleerd dat iedereen op z’n eigen manier beweegt in deze wereld. Met eigen talenten, eigen valkuilen, eigen gelukken en eigen sores. Wanneer je meer verstand krijgt van voelen is het makkelijker je potentieel te benutten en je eigen weg te kiezen.

Afspraak maken?

Vraagt u zich af of de behandeling wat voor u is?