Teams

Een team kan meer zijn dan de som der delen. Maar hoe krijg je een groep mensen zo in beweging dat ieders kwaliteit optimaal benut wordt.  In beweging met uitdagende werkvormen leren we met en vooral ook van elkaar.

Teams in het onderwijs


In overleg met de opdrachtgever wordt een traject op maat gemaakt. Een traject kan bestaan uit een aantal teamsessies met eventueel daarnaast individuele coachingssessies of begeleide intervisies. Ik kom zelf uit het onderwijs en zie welke verschuiving er plaatsvindt. Van een hiërarchisch systeem naar veel meer zelfsturing en eigenaarschap. Als haptonomisch coach denk ik veel bij te kunnen dragen aan dit proces, omdat het voelen hierbij een steeds belangrijker instrument wordt. De metafoor van Jan Bommerez vind ik hierbij uitstekend passen: je bent samen een brug aan het bouwen; dit kan alleen maar door af en toe stil te staan om met elkaar in dialoog te gaan (hoe nu verder), wetende (voelende) dat je er ook af kan vallen.

Teams in de sport


We brengen door middel van ervaringsoefeningen, trainings/wedstrijdbeelden, groepsgesprekken en individuele gesprekken de teamdynamiek in kaart. Waar is deze dynamiek helpend? Waar is deze remmend? Met verschillende oefeningen trainen we nieuw gedrag om de dynamiek positief te beïnvloeden.

Neem voor meer informatie, een presentatie of een offerte contact met me op.

Afspraak maken?

Vraagt u zich af of de behandeling wat voor u is?